Bloggposter

På äventyr till Sundom

Ikväll har jag besökt Malin's butik i Sundom tillsammans med några andra glada kvinnor. Vilket mysigt litet ställe hon har! Har ni inte besökt henne, rekomenderar jag varmt att ni åker dit eller kikar in på hennes webshop här.

Malin berättade om sina produkter, vad hon hade att erbjuda och vad hon tänker på. Hon berättade även om sina drömmar med sitt entreprenörskap och att hon hoppas få mer tid för sin kommande kokbok med fokus på glutenfritt! Sen bjöd hon också på goda smakprover och tips på hur man kunde använda produkterna som hon hade i sin butik..

Såklart kunde jag inte komma hem tomhänt, utan det blev en (hel)del produkter. Malin bjöd oss dessutom på -15% rabatt kvällen till ära!

Såklart när jag tänkte visa bilder från Malins butik bråkar överföringen från telefon, så jag kan för tillfället inte lägga in bilder. Men butiken var varmt välkomnande och mysig. Åk dit och se själva! Passa på nu inför julen och skaffa julklappar. Malin hade tagit in b.la. julkaffe och choklad fanns i alla former och smaker. 

Tack ännu en gång för att vi fick besöka din butik och du tog emot oss med ett leende :)

 

 

01.12.2014 kl. 21:32

Spännande tider imorgon!

Imorgon är det äntligen dags för kvällen alla har väntat på! Ja, vad är det vi har väntat på..

Bloggarnas julfest såklart, wupiduu! Dags att tvätta av sig spyorna, lacka naglarna och äntligen få använda de nya kläderna som hänger på en galge fint i skrubben. Denna mamma ser så fram emot att få bara vara sig själv en kväll, bara jag Madelaine i egen hög person. Ibland behövs det,fast man är mamma ska man inte glömma bort sig själv :)

Spännande att se vem som döljer sig bakom skärmarna imorgon!

27.11.2014 kl. 21:36

Tiden går och klockan slår ..

Jag har flera blogginlägg på lager MEN! Tiden räcker inte till. Jag har dessutom haft missöde med min telefon, men nu fungerar den igen. Halleluja för ebay och billiga delar hehe. Dock är det inte så lätt att blogga med telefon.

Men så ikväll slog det mig, kanske att man kan göra det från surfplattan. Javisst, på min kära ipad ser det ut precis som på datorn! Kanske jag nu då kan sitta och skriva oftare, då jag annars sitter sesådär 10 min per vecka på datorn. Hur gör ni andra småbarnsföräldrar? Var finner ni tid till bloggen, för här finns det för lite tid hur jag än försöker.

22.11.2014 kl. 17:37

Festligheter

Den 1 November var det då dags för en dag vi väntat på ❤

Den dagen döptes vår son Wilhelm och en av faddrarna är min fina vän Nina. Innan dopet gifte vi oss, jag och min Jimmy. Så nu är vi man och hustru. Ännu är det svårt att komma ihåg att man har nytt efternamn, har ännu inte hunnit ringa några samtal där jag behövt presentera mig. Men får se hur det låter, "Hej, det var Madelaine Hag .. nej Öling här". Med på vår familjs dag var bara de närmaste. Vi ville ha en lite tillställning med tanke på lilla W.

Jag och Jimmy har varit ett par sedan Februari 2007, den 1 November 2007 blev vi officiellt sambos. Så på dagen av vår bröllopsdag hade vi bott tillsammans i sju år! Vi förlovade oss hösten 2010 som ett gemensamt beslut utan några planer på när, om och hur vi skulle gifta oss. Men så när jag kom hem från BB frågade Jimmy om jag ville bli hans fru. Han hade i smyg valt ut och köpt en ring alldeles själv. Den passar perfekt ihop med min förlovningsring och den är speciell, för det pirrar i magen varje gång jag ser på den. Tänk att han som aldrig vågar köpa en present utan att fråga vad man önskar sig, gick och köpte en ring alldeles själv utan att jag visste om något ;) Jag älskar min man ♡

06.11.2014 kl. 21:41

En fin men blåsig Måndag

Idag har det varit fint vänder MEN väldigt blåsigt. Wilhelm sov iallafall nöjd i vagnen och ut på promenad fick han vara med sin pappa :)

Själv var jag ute på ärenden. För på Lördag är det en stor dag för hela lilla familjen ♡ Så här håller vi på mest hela dagarna och förbereder, men det är svårt när lilla bossen bestämmer. Men lite underlättar det att pappan får vi ha hemma hela veckan (han har pappaledigt).

27.10.2014 kl. 17:44

Välkommen till min blogg! Bakom denna blogg finns jag, Madelaine 24 år bosatt i Korsholm. Jag bor med min man som jag träffade vintern 2007. Hösten 2010 förlovade vi oss och nu fyra år senare gifte vi oss. Tillsammans har vi en son, Wilhelm som är född 07/2014. När jag inte är mammaledig jobbar jag som Närvårdare. Jag gillar loppis, samlar på främst gamla finska kaffeburkar och gillar att pyssla. Här får ni följa min vardag.

Jag svarar på kommentarer i egen blogg!