Bloggposter

Tävling hos Malin om presentkort till Foodieliving.fi

Jag är med och tävlar hos Malin, om ett presentkort till henes webshop. Det finns många produkter att välja och vraka mellan. Spännande ting man vill prova på och som kan piffa upp hemmet.

Det svåra är att välja sig en önskelista på 5 produkter. Men är kommer min önskelista, på produkter jag vill prova på. Samt köksvågen och diskborsten som ja kände direkt att skulle få flytta in i mitt kök.

1.BOURBON VANILJPULVER, EKOLOGISKT. Såhär beskriver Malin produkten på hemsidan "Foodielivings vanilj kommer från Madagaskar och håller en mycket hög kvalité. Inga tillsatser av socker, syntetiska eller kemiska ämnen. Använd som smaksättning i glass, bakverk, pannacotta, vispad grädde, kaffe eller var som helst där naturlig vaniljsmak önskas."

2.KÖKSVÅG 4KG, LIVING NOSTALGIA, CREAM. Såhär beskriver Malin produkten på hemsidan "Både snygg och praktisk köksvåg i vintage-stil. Skålen kan diskas i diskmasin, vågen torkas av med trasa."

3.OLIVOLJA MED CITRON, KALLPRESSAD, EKOLOGISK, 250ml - BIO PLANETE. Såhär beskriver Malin produkten på hemsidan "Gourmet olivolja med citron. Kallpressad extra virgin kvalitet. God på sallad och i marinad för fisk eller räkor. Trevlig som gå-bort present! "

4.TVÄTTSTEN, FRESH CITRUS, 300g. Såhär beskriver Malin produkten på hemsidan "Rengör, polerar och bevarar - ekologiskt och naturligt!Använd på aluminium, krom, rostfritt stål, glas, guld, keramik, plast, koppar, mässing, silver, plåt och mycket mera. Till alla blanka ytor i hushållet, garaget, badrummet, hobbyrummet m.m.. Även till rengöring av badkar, kakel, spisplattor, köksmöbler, utemöblern osv."

5.DISKBORSTE Såhär beskriver Malin produkten på hemsidan "Diskborste i trä och naturfiber. Metallkrok. Borshuvudet är utbytbart och kan komposteras. Obs! tryckstämplen syns endast på bildens ex, inte på slutgiltig produkt."

Vill du också tävla? Då hittar du närmare instruktioner på Malin's blogg här.

17.10.2014 kl. 10:38

Välkommen till min blogg! Bakom denna blogg finns jag, Madelaine 24 år bosatt i Korsholm. Jag bor med min man som jag träffade vintern 2007. Hösten 2010 förlovade vi oss och nu fyra år senare gifte vi oss. Tillsammans har vi en son, Wilhelm som är född 07/2014. När jag inte är mammaledig jobbar jag som Närvårdare. Jag gillar loppis, samlar på främst gamla finska kaffeburkar och gillar att pyssla. Här får ni följa min vardag.

Jag svarar på kommentarer i egen blogg!