Malin's Foodie Living

22.11.2014 kl. 17:49
För en tid sedan deltog jag i en tävling på Malins blogg. Denna gång hade ..

Jag inte turen med mig att vinna huvudpris. Men jag vann tröstpris, en liten goodiebag. Den var underbar och väldigt roligt att få urval på produkter från hennes butik :)

Laktritsen åt jag i ett nafs på två kvällar, den var så god! Chokladen har jag sparat och tänker hugga in på ikväll, den ser spännande ut och jag gillar goji bär väldigt mycket som den bland annat innehåller. Tepåsarna väntar jag med tills Nina kommer på besök och är sugen på en kopp. För dela med mig vill jag, inte kan jag vräka i mig hela vinsten själv (eller klart jag kan, men jag vill inte).

1.12 kommer jag att delta i något roligt som Malin ordnar i sin butik :) Mer om det i ett annat inlägg. Men åter igen, väldigt mycket tack för den fina vinsten och för allt du delar med dig i din blogg. Ser väldigt mycket framemot besöket vid din butik i Sundom.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Välkommen till min blogg! Bakom denna blogg finns jag, Madelaine 24 år bosatt i Korsholm. Jag bor med min man som jag träffade vintern 2007. Hösten 2010 förlovade vi oss och nu fyra år senare gifte vi oss. Tillsammans har vi en son, Wilhelm som är född 07/2014. När jag inte är mammaledig jobbar jag som Närvårdare. Jag gillar loppis, samlar på främst gamla finska kaffeburkar och gillar att pyssla. Här får ni följa min vardag.

Jag svarar på kommentarer i egen blogg!