Baksidan av att vara småbarnsförälder

24.11.2014 kl. 21:54

Idag är en sådan dag när det varit dåligt från att vi steg upp. Wilhelm är inne i en fas, där han mest bara är frustrerad. Inget är bra, vad man än försöker! Som förälder blir man uppgiven, trött och ledsen. Jag kände mig svimfärdig när mannen kom hem, för jag hade bara hunnit/kunnat äta en halv portion lunch. Resten av måltiderna föll bort, för här bestämde lilla bossen idag.

Han däremot åt med god aptit, fick sina dagliga rutiner utförda och mådde bra förutom detdär humöret han har. Vad skall man göra och hur bär man sig åt? Hur länge håller denna utvecklingsfas (som vi antar det är av något slag) på? Hur maycket man än älskar det lilla vilda lejonet, så förstår jag inte vad mer man kan göra när han inte blir nöjd någon längre stund. Vart försvann min lilla glada pojke som sov bra på dagarna och höll låda resten av tiden? Tur är väl att han i alla fall sover gott om nätterna :)

Men jag hoppas det verkligen snart är över och att han blir sig själv igen snart. För jag är så dåsig i huvudet av att han frumbar av frustation hela dagarna.

H. Trött och slut mamma som inte orkar läsa om "det perfekta småbarnslivet" längre. Kan inte alla berätta sanningen istället, de dagar det faktiskt är dåligt!

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Hej! Hitta din blogg när jag kolla vem som sku på bloggjulfesten i nkby :) kul! Vår promenad har lite glömts bort tror jag men jag tänker ganska ofta-denhär veckan måste jag se om de vill på promenix med oss.. men så blir de bara aldrig av. och snart e det jul! heh! Hör av dej bara om ni vill ut nån dag!
Jenna25.11.14 kl. 15:30
Nämen hej Jenna :) Nu skall jag lägga till din blogg på bloglovin ;) Jadu, vi tänker på er också varje vecka. Men oj så tufft det är att va småbarnsförälder, för man har så himla mycket program hela tiden. Hehe! Men vi har inte glömt er, men nu har vi vår nya bil på service. Den hann vi inte köra med många dar. Har nog en lånebil men jag tror vi väntar på vår egen, borde få den tillbaka nästa vecka. Så bara vi får den, ska vi lova dyrt och heligt att höra av oss :)
27.11.14 07:35

Välkommen till min blogg! Bakom denna blogg finns jag, Madelaine 24 år bosatt i Korsholm. Jag bor med min man som jag träffade vintern 2007. Hösten 2010 förlovade vi oss och nu fyra år senare gifte vi oss. Tillsammans har vi en son, Wilhelm som är född 07/2014. När jag inte är mammaledig jobbar jag som Närvårdare. Jag gillar loppis, samlar på främst gamla finska kaffeburkar och gillar att pyssla. Här får ni följa min vardag.

Jag svarar på kommentarer i egen blogg!