Uppe med tuppen

27.11.2014 kl. 07:11
Ja, kan ni tänka er. Jag lämnade uppe efter att sonen ätit "morgonmål 1". Jag är annars ingen överdriven morgon människa. Vanligtvis håller ja tummar och tår att vi somnar om och drar oss till halv nie-nie tiden. Har man riktigt tur kan klockan närma sig halv tio! Då är det LYX på hög nivå.

Fast jag skall inte klaga, vår son har alltid sovit bra emot många andra småbarn. Jag önskar att alla småbarnsföräldrar fick ha bra nätter, eftersom man själv vet hur trött man är om det blir något extra. Några enstaka nätter sedan han föddes har vi varit uppe några extra gånger någon natt (främst vid tillväxt perioder), men annars vanligtvis handlar det om att vi stiger upp en gång per natt och andra blir först mot morgon sidan vid halv sju tiden :) Sen har jag världens bästa pappa till mitt barn, för han tar alla nätter. Så jag är väldigt sällan den som matar då, det händer nog bara om vi kommer överens om att jag skall ta ett nattpass.

Så man borde nog aldrig klaga, men jag längtar tills dagen då Wilhelm sover hela natten. Så skönt det skall bli för oss alla, eftersom när han vaknar på natten. Är det bara för att han är hungrig, annars är han själv också jätte trött den tiden och kan själv börja sov igen mitt i matningen av trötthet.

Annars har jag äntligen hittat hur man lägger till att man får kommentera. Så lämna gärna ett spår någon, så jag vet att det funkar om jag nu har någon som läser. hehe! Svarar på kommentarer i egen blogg.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Välkommen till min blogg! Bakom denna blogg finns jag, Madelaine 24 år bosatt i Korsholm. Jag bor med min man som jag träffade vintern 2007. Hösten 2010 förlovade vi oss och nu fyra år senare gifte vi oss. Tillsammans har vi en son, Wilhelm som är född 07/2014. När jag inte är mammaledig jobbar jag som Närvårdare. Jag gillar loppis, samlar på främst gamla finska kaffeburkar och gillar att pyssla. Här får ni följa min vardag.

Jag svarar på kommentarer i egen blogg!