Spännande tider imorgon!

27.11.2014 kl. 21:36
Imorgon är det äntligen dags för kvällen alla har väntat på! Ja, vad är det vi har väntat på..

Bloggarnas julfest såklart, wupiduu! Dags att tvätta av sig spyorna, lacka naglarna och äntligen få använda de nya kläderna som hänger på en galge fint i skrubben. Denna mamma ser så fram emot att få bara vara sig själv en kväll, bara jag Madelaine i egen hög person. Ibland behövs det,fast man är mamma ska man inte glömma bort sig själv :)

Spännande att se vem som döljer sig bakom skärmarna imorgon!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Välkommen till min blogg! Bakom denna blogg finns jag, Madelaine 24 år bosatt i Korsholm. Jag bor med min man som jag träffade vintern 2007. Hösten 2010 förlovade vi oss och nu fyra år senare gifte vi oss. Tillsammans har vi en son, Wilhelm som är född 07/2014. När jag inte är mammaledig jobbar jag som Närvårdare. Jag gillar loppis, samlar på främst gamla finska kaffeburkar och gillar att pyssla. Här får ni följa min vardag.

Jag svarar på kommentarer i egen blogg!