Den som väntar på något gott..

30.11.2014 kl. 17:46

Ja, ni får vänta lite till på mitt inlägg om bloggjulfesten. Kan iallafall meddela att det var roligt att åka iväg och klä upp sig samt träffa andra bloggare! :) Men nu just njuter jag bara över att det är hälj och vi har hemma pappan i huset. Dock är det Måndag igen imorgon och vardagen är åter igen här. 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Det var skoj att träffas :)
Malin01.12.14 kl. 14:59
Detsamma Malin :) Så roligt att träffa nya personer, fast jag nu mer är en lyssnare än pratare. hehe. Men nu har jag en till blogg att läsa! =)
01.12.14 22:07

Välkommen till min blogg! Bakom denna blogg finns jag, Madelaine 24 år bosatt i Korsholm. Jag bor med min man som jag träffade vintern 2007. Hösten 2010 förlovade vi oss och nu fyra år senare gifte vi oss. Tillsammans har vi en son, Wilhelm som är född 07/2014. När jag inte är mammaledig jobbar jag som Närvårdare. Jag gillar loppis, samlar på främst gamla finska kaffeburkar och gillar att pyssla. Här får ni följa min vardag.

Jag svarar på kommentarer i egen blogg!