På äventyr till Sundom

01.12.2014 kl. 21:32

Ikväll har jag besökt Malin's butik i Sundom tillsammans med några andra glada kvinnor. Vilket mysigt litet ställe hon har! Har ni inte besökt henne, rekomenderar jag varmt att ni åker dit eller kikar in på hennes webshop här.

Malin berättade om sina produkter, vad hon hade att erbjuda och vad hon tänker på. Hon berättade även om sina drömmar med sitt entreprenörskap och att hon hoppas få mer tid för sin kommande kokbok med fokus på glutenfritt! Sen bjöd hon också på goda smakprover och tips på hur man kunde använda produkterna som hon hade i sin butik..

Såklart kunde jag inte komma hem tomhänt, utan det blev en (hel)del produkter. Malin bjöd oss dessutom på -15% rabatt kvällen till ära!

Såklart när jag tänkte visa bilder från Malins butik bråkar överföringen från telefon, så jag kan för tillfället inte lägga in bilder. Men butiken var varmt välkomnande och mysig. Åk dit och se själva! Passa på nu inför julen och skaffa julklappar. Malin hade tagit in b.la. julkaffe och choklad fanns i alla former och smaker. 

Tack ännu en gång för att vi fick besöka din butik och du tog emot oss med ett leende :)

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Välkommen till min blogg! Bakom denna blogg finns jag, Madelaine 24 år bosatt i Korsholm. Jag bor med min man som jag träffade vintern 2007. Hösten 2010 förlovade vi oss och nu fyra år senare gifte vi oss. Tillsammans har vi en son, Wilhelm som är född 07/2014. När jag inte är mammaledig jobbar jag som Närvårdare. Jag gillar loppis, samlar på främst gamla finska kaffeburkar och gillar att pyssla. Här får ni följa min vardag.

Jag svarar på kommentarer i egen blogg!