Ville bara kika in

08.12.2014 kl. 15:58

Jag vill bara kika in och säga hej. Jag vet att mina inlägg från bloggjulfesten lämnat och massor med annat. Men för tillfället prioriterar jag att lägga energin på annat. För jag har nämligen problem med mina handleder som blivit värre på senaste tid! Dagligen värker jag och mycket vardagliga och självklara saker är jobbigt, dock visar man kanske inte smärtan alltid och försöker kämpa för att kunna göra saker.

Men har hämtat ut stöd med skenor som förhoppningsvis skall göra det lättare för mig. Men medans jag väntar på att slippa till sjukhuset för att få en dom om vad och hur mitt tillstånd skall repareras. Så får jag lov att dra ner på ansträngande saker.

Så om någon kikar in här så vet ni varför det kan vara lite dött här. Men jag återkommer när jag vant mig med mina nya hjälpmedel!

Så länge önskar jag er en riktigt God Jul

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Välkommen till min blogg! Bakom denna blogg finns jag, Madelaine 24 år bosatt i Korsholm. Jag bor med min man som jag träffade vintern 2007. Hösten 2010 förlovade vi oss och nu fyra år senare gifte vi oss. Tillsammans har vi en son, Wilhelm som är född 07/2014. När jag inte är mammaledig jobbar jag som Närvårdare. Jag gillar loppis, samlar på främst gamla finska kaffeburkar och gillar att pyssla. Här får ni följa min vardag.

Jag svarar på kommentarer i egen blogg!