#bloggjulfest14

12.12.2014 kl. 11:41

För två veckor sedan var jag en av gästerna på bloggjulfesten som hölls i Nykarleby vid Juthbacka herrgård. Kvällen var väldigt gemytlig och stämningen kändes som att alla hade det trevligt. Under kvällen bjöds det på program som tal, god mat, fotografering m.m.

Malena malenami lottade ut bland alla gäster fina små set med produkter från Cosmetique. Jag var en av dem som fick piffa upp mig själv med  produkter av märket The Organic Pharmacy.

Som sällskap hade jag min vän Nina, när vi började fundera över hemfärd. Kikade vi över havet med goodiebags och där framför mina fötter låg det en och skrek "Ta miiiiig", ja så då tog jag den hehe. Nånej inte riktigt så vilt gick det till .. Men mycket fint innehåll med produkter, godis och rabattkuponger fanns i påsen när jag försiktigt plockade upp innehållet. Tack till alla sponsorer!

Ett varmt tack till Janina, Maria, Annika, Josefina och Carola. Det var en fin och rolig kväll ni ordnat!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Välkommen till min blogg! Bakom denna blogg finns jag, Madelaine 24 år bosatt i Korsholm. Jag bor med min man som jag träffade vintern 2007. Hösten 2010 förlovade vi oss och nu fyra år senare gifte vi oss. Tillsammans har vi en son, Wilhelm som är född 07/2014. När jag inte är mammaledig jobbar jag som Närvårdare. Jag gillar loppis, samlar på främst gamla finska kaffeburkar och gillar att pyssla. Här får ni följa min vardag.

Jag svarar på kommentarer i egen blogg!