Julen kom och gick

31.12.2014 kl. 08:22

Idag är det den sista December vilket betyder att Wilhelm blir fem månader! Vi har fått fira hans första jul tillsammans och nu blickar vi framåt för ett nytt år.

Wilhelm fick många och fina paket under julen, vi föräldrar fick också några paket. Men i vuxen ålder (och med fulla skåp på allt vad vi behöver och lite till) önskade vi oss nästan ingenting och kände att man hellre får satsa i Wilhelm. För gärna få paket med något vi önskat än tusen som jag inte har någon ide om var vi skall förvara dem.

Top-3 julklappar kan jag bjuda på (fast alla klappar var bra och fyllde sin funktion.Vissa skall jag dock spara och ta fram när jag önskar mig något nytt): Kånken-ryggsäck av Nina TACK IGEN! Måste nog erkänna att vi inte ägt en ordentlig ryggsäck innan *pinsamt* Hackman savonia biffknivar, tröttnade på besticken jag haft sedan jag flyttade hemifrån. Kostade på den tiden (hmm 2006) några euron och började nu lösa färg samt va allmänt sjabbiga. Så började i höst samla på oss de bestick vi dräglat länge över och som hörde till mina IF Kvarken skedar! Vantar, ja kan man tänka sig fick jag väldigt sköna och varma vantar. Passar perfekt när vi e ute med pulkan eller på promenad. Visade sig att mina gamla har hål i sig som jag brukar använda när det är kallt! Är annars en sådan person som helst använder läderhandskar men de passar nog inte i alla situvationer.

Annars då? Ja över jul åt vi mycket mat som vanligt, sov när man fick, umgicks och njöt av att pappan i huset var hemma många dagar.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Välkommen till min blogg! Bakom denna blogg finns jag, Madelaine 24 år bosatt i Korsholm. Jag bor med min man som jag träffade vintern 2007. Hösten 2010 förlovade vi oss och nu fyra år senare gifte vi oss. Tillsammans har vi en son, Wilhelm som är född 07/2014. När jag inte är mammaledig jobbar jag som Närvårdare. Jag gillar loppis, samlar på främst gamla finska kaffeburkar och gillar att pyssla. Här får ni följa min vardag.

Jag svarar på kommentarer i egen blogg!