Måndag

19.01.2015 kl. 11:16

Idag tänker jag och wilhelm bara ta det lungt. Vi skall gå på promenad och ha det bra. Men först nalkas det lunch för oss båda inan vi kan gå ut.

Annars för en tid sedan snubblade jag över ett par Asics skor på loppis, kan inte blivit så mycket använda av den som ägt dem tidigare. De är så bekväma och de passar bra för långa promenader med vagnen.

Nej, dags att aktivera oss om vi skall minst samla på oss de 10.000 stegen vi brukar ha som mål vid våra promenader!

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Välkommen till min blogg! Bakom denna blogg finns jag, Madelaine 24 år bosatt i Korsholm. Jag bor med min man som jag träffade vintern 2007. Hösten 2010 förlovade vi oss och nu fyra år senare gifte vi oss. Tillsammans har vi en son, Wilhelm som är född 07/2014. När jag inte är mammaledig jobbar jag som Närvårdare. Jag gillar loppis, samlar på främst gamla finska kaffeburkar och gillar att pyssla. Här får ni följa min vardag.

Jag svarar på kommentarer i egen blogg!